Geurolie Indian Citronella Goloka


Geurolie Indian Citronella Goloka

Verzending vanaf maandag 13 juli

Oude prijs € 2,49
1,99
U bespaart 20 %


Geurolie Indian Citronella Goloka - heerlijk naar citrus geurende olie in een mooie (geschenk)verpakking. Flesje van 10 ml. Citronella wordt vervaardigd uit een aantal Aziatische grassoorten en citrusvruchten. Ze heeft een verfijnde citrusgeur dat gebruikt wordt in schoonmaakmiddelen en etherische olie. Een echte zomerse geur, die niet alleen verkwikking biedt, maar die ook muggen en vliegen op afstand houdt. Ideaal om te verdampen in je huis na de grote schoonmaak. 

Goloka is een populaire merknaam van wierook , geurolie en dhoop en wordt vervaardigd door Goloka Seva Trust. Dit is een non-profitorganisatie gevestigd in Bangalore, die goede doelen ondersteunt. De specialiteit van Goloka Seva Trust is dat 100% van de opbrengst bestemd is voor liefdadigheidsactiviteiten. Goloka produceert en exporteert diverse soorten Indiase Wierook en andere geurproducten.

Deze aromatische oliën zijn speciaal bedoeld om te gebruiken in bijv. een aromabrander en niet voor gebruik op de huid. Vul een aromabrander met water en voeg ongeveer max. 4 druppels van de essentiële olie toe. Steek het waxinelichtje aan en plaats deze onder de aromahouder. Zodra het water verwarmd en verdampt zal de aromatische geur opstijgen.

Wij bevelen ook het volgende aan:


Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader door deze categorie: Geurolie