Gepubliceerd op door

Binnenkort alles direct uit voorraad leverbaar!

Binnenkort alles direct uit voorraad leverbaar!

 

Binnenkort alles direct uit voorraad leverbaar! De komende weken gaat het assortiment en de formule van Lein's Bazar compleet op de schop....

Waarom? Vooral om het voor jou als klant makkelijker te maken. Geen gedoe meer met wat wanneer leverbaar is en een sneller wisselend overzichtelijker aanbod. Door de andere manier van inkopen zal het aanbod ook meer divers gaan worden. Dus straks geen keuze meer uit 20 verschillende zwarte harembroeken, maar alleen nog de allerleukste ;-)

Wat gaat er gebeuren? Alle kleding met een levertijd van 12 tot 15 dagen zal uit het assortiment gaan verdwijnen. Hiermee is al een begin gemaakt. Sommige artikelen hiervan zullen terug in de collectie komen en dan direct leverbaar zijn.

Alle kleding welke vanaf nu nieuw binnenkomt zal direct uit voorraad leverbaar zijn. Er staan al zeven dozen te wachten om komende week online gezet te gaan worden.

Zolang artikelen zichtbaar zijn in de webwinkel, kunnen ze worden besteld, dus ook de artikelen met 12 tot 15 dagen levertijd. Had je iets op het oog, maar kun je het niet meer terugvinden? Mail gerust even, wie weet kan ik het nog voor je bestellen.....

De webwinkel zal straks misschien even een tijdje wat leeg ogen, alle verandering is wennen. Ik denk echter dat door deze veranderingen het nog leuker en makkelijker shoppen gaat worden bij Lein's Bazar.

Groetjes en een fijne dag,

Lein

Opmerkingen: 0
Meer over: direct leverbaar, uit voorraad leverbaar, webwinkel

Alleen geregistreerde gebruikers mogen opmerkingen plaatsen.
Aanmelden en opmerking plaatsen Nu registreren